Despre mine

Cine e Vera Budan - trainerul?

Sunt sigură că ai auzit că noi oamenii, avem un potențial enorm mai mare față de ceea ce facem în mod normal. În interiorul nostru sunt foarte multe semințe, iar câteva, sunt capabile să crească și să aducă roade considerabile. Ce ne încurcă? Ce te încurcă pe tine să înflorești și să rodești exact așa cum ai fost construit de când te-ai născut? Ce te încurcă să fii deschis, să crești, să devii ceea ce ești?

De când mă știu am fost atentă la oameni. De când mă știu încercam să înțeleg diferențele dintre cei care reușesc să se reveleze în cele mai frumoase forme ale calităților cu care sunt înzestrați și cei care… își ratează creșterea. Dar am căutat și soluții pentru cei care sunt în cea de-a doua categorie dar, își doresc din toată inima să ajungă în prima.

Și nu, nu e vorba despre rezultate doar, e vorba despre împlinirea de a ne trăi pe noi înșine.

Și nu, nu este despre tehnici și strategii doar, este vorba despre atitudine, conexiune, încurajare, susținere blândă dar și doze potrivite de frustrare ca persoana care își dorește mai mult, să reușească asta.

Pentru că, de cele mai multe ori, ne dorim mai multe realizări pentru că vrem să fim mai mulțumiți de ceea ce facem. Ne dorim relații mai bune, ca să simțim mai multă fericire, până la urmă.

Grupurile de orice fel pot oferi exact acel spațiu care să-ți arate ceea ce încă nu vezi, fie plăcut fie neplăcut și totodată să te susțină să cauți o altă cale și, să ai o altă experiență.

Am învățat tot felul de lucru pentru a susține spațiul care se creează în grupuri și pentru a fi un model pentru cum poate funcționa acest spațiu astfel încât să ducă la vindecare și creștere. Dar învățarea a fost nu din cărți ci directă sau, aplicată imediat ce o citeam pe cazuri reale, în grupuri.

Nu, nu toți cei care participă la programe de grup au rezultate și uneori poate dura. Dar, cei care nu așteaptă minuni ci își doresc cu adevărat și depun efort, mai devreme sau mai târziu vor culege roadele unei personalități mai armonioase.

Nu promit că vei ieși un alt om de la o ședință de grup dar promit că vei găsi îngrășământul dar și instrucțiunile potrivite pentru semințele tale și, vei putea face minuni din ceea ce ai primit ca potențial.

Sunt aici pentru tine, întrebarea este dacă tu, la fel, ești aici pentru tine.

Cerficări și diplome

Diploma invatamant superior

Maestru in comunicare hipnotica
Violenta in familie
NLP maestru
Diploma de maestru in psihologie clinica
Contacul cu sine si cu altii

Cine este Vera Budan - autorul?

vera budan autorul

A fost odată o fetiță retrasă și singuratică, cu ochii mari verzi-albăstrui cu care privea gâzele, frunzulițele minuscule din vârful plantelor, floricelele minuscule de pe marginea drumului care ducea spre școală. Avea și două mâini mici cu care mângâia plantele și animăluțele și cu care atingea pământul în diferite perioade ale anului și ale zilei.

În căpșorul mic și care părea mereu îngândurat roiau povești despre tot ceea ce vedea în jur dar și despre ceea ce-și imagina că ar putea exista, într-o altă lume.

A mai crescut fetița și, în liceu a început să scrie ceea ce îi trecea prin minte, acum poveștile erau despre oameni și trăirile lor.

Era aproape la fel de singuratică, mai ieșea uneori din lumea ei dar, pentru că nu întotdeauna se simțea înțeleasă, se ascundea înapoi.

A fost o vreme când scrisul a fost luat de un vârtej de sarcini și preocupări adulte, pentru care mica noastră fetiță nu era neapărat gata, dar care îi băteau la ușă, fără să întrebe.

Doar uneori, când avea timp pentru visare, poveștile despre personaje necunoscute reapăreau atât de viu în lumea interioară ascunsă, plină de trăiri, culori și de viață.

Personajele deveneau tot mai elaborate și mai complexe, la fel și acțiunile acestora.

Până când, la un moment dat, aceasta a început să găsească în poveștile oamenilor reali din jur sensuri și trăiri care, depășeau cu mult tot ce-și putuse imagina mai demult despre lumile interioare ale celor cu care împarte această viață de om.

Și atunci, a știut care este misiunea ei aici, printre oamenii atât de dificil de înțeles în copilărie. Acum știa că nu în zadar a tot urzit pânze cu tot felul de interacțiuni imaginare și că războiul la care a tot țesut povești putea să aducă atât de mult folos oamenilor. Pentru asta, avea nevoie doar să schimbe ațele și să țese, de acum încolo, povești împletite cu înțelepciune despre cum oamenii pot face din propria viață un loc bun de trăit.

Și ea continuă să țese povești, chiar dacă le numește cărți sau articole sau oricum altfel, ceea ce contează este ca oamenii să se regăsească în ele și să găsească o cale, propria cale, de a ieși din vechile povești pe care și le-a tot repetat în cap de-a lungul vremii.

Iar tu, drag cititor, ai fost chiar acum legănat de una dintre aceste povești.

Îți recomand să citești cărțile scrise de mine

Apariții media și video
Scroll to Top